Θρήνος στην κηδεία της 42χρονης-Σύζυγος στελέχους της ΠΑ




Βουβός πόνος νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 42χρονη Βάια Μπλέκα – Καρακώστα, μία εκ των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.



Η 42χρονη εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας. Με συλλυπητήριο μήνυμα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «αποχαιρετά» την Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα, κάνοντας λόγο για μια καλή μητέρα και σύζυγο, καλή συνάδελφο και νοσηλεύτρια. «Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της στο μήνυμα τους.

Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Γιώργο Καρακώστα, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, και τα παιδιά τους την 19χρονη Αθανασία και τον 15χρονο Λευτέρη.

Έξω από την εκκλησία ο χώρος είχε πλημμυρίσει με στεφάνια με λευκά λουλούδια. Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος.



Τραγική φιγούρα η μητέρα της 42χρονης…
onlarissa.gr


       

        

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά