Βέροια: Απέραντη θλίψη στην κηδεία της 36χρονης στρατιωτικού Έλενας Δουρμίκα



Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στις εργατικές κατοικίες στη Βέροια, έγινε το πρωί της Δευτέρας 6 Μαρτίου η κηδεία της Έλενας Δουρμίκα. Της 36χρονης στρατιωτικού που ήταν ένα από δεκάδες θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.



Πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι της άτυχης Έλενας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και εκπρόσωποι της ηγεσίας του Στρατού, αποχαιρέτισαν την 36χρονη Έλενα, ενώ παραβρέθηκε στρατιωτικό άγημα για να αποτίσει φόρο τιμής στην εκλιπούσα.



Την εξόδιο ακολουθία έψαλλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, μεταξύ αυτών όπως είπε και ενός νέου και δραστήριου ατόμου όπως η αείμνηστη Έλενα, που έφυγε τόσο νωρίς και αιφνιδίως, από την οικογένειά της, τον σύζυγο και τα παιδιά της, τους συναδέλφους της στον Λόχο Διαβιβάσεων στη Βέροια και τους φίλους της.






«Αν και τα λόγια είναι δύσκολα, θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη αγάπη, συμπαράσταση και πατρική αγάπη προς όλους τους προσφιλής οικείους που δοκιμάζονται από το τραγικό συμβάν. Ο πόνος σας είναι και δικός μας πόνος και η θλίψη σας και δική μας και η προσευχή μας κοινή για την ανάπαυση της ψυχής της αείμνηστης Έλενας και την εξ ύψους παρηγορίας σε όλους σας», ανέφερε βαθιά συγκινημένος.



Επικήδειο λόγο εκφώνησε συνάδελφος της Έλενας Δουρμίκα, κάνοντας λόγο για ένα άξιο στέλεχος του Στρατού που τίμησε καθημερινά με την προσφορά της την υπηρεσία της. «Σήμερα, εδώ, η οικογένεια του Στρατού μας, η δική μας οικογένεια, αποχαιρετάει ένα αγαπημένο μέλος της. Οι συνάδελφοί της νιώθουμε βαθύτατη θλίψη μπροστά σε αυτή την απώλεια και εκφράζουμε, με σεβασμό, πόνο και οδύνη, τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στην οποία δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας. Εμείς, Έλενα, στον Λόχο Διαβιβάσεων, θα σε θυμόμαστε για το θάρρος, την αισιοδοξία, την καλή σου καρδιά και πάνω από όλα θα μας λείψει το χαμόγελό σου», ανέφερε.

















makthes.gr



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά