Εγκαινιάστηκε νέο κτίριο από τον Α/ΓΕΕΘΑ στη Χιο


Όπως αναφέρει:

📌 ΧΙΟΣ 

Με μεγάλη ικανοποίηση εγκαινίασα το νέο κτήριο στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΟΥΝΤΑ» έδρα του 3ου ΕΤΕΘ, στο οποίο υπηρέτησα το 1988-1990.

Το 3ο ΕΤΕΘ επιτέλους απέκτησε τις υποδομές που αξίζουν στο προσωπικό του, το οποίο από τότε που μεταστάθμευσε στο συγκεκριμένο στρατόπεδο πριν 15 χρόνια, στεγαζόταν σε κοντέινερ.

Μία από τις πρώτες εντολές μου όταν ανέλαβα τον Ιανουάριο του 2020 ήταν να ανεγερθεί νέο κτήριο. Βρέθηκε ο τρόπος χρηματοδότησης του έργου και σήμερα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε στην Μονάδα μια σύγχρονη υποδομή, που θα έχει και συνέχεια. Πολύ σύντομα λοιπόν θα κτιστούν καινούργια μαγειρεία και εστιατόρια και στην συνέχεια θα εξετάσουμε και την ανέγερση νέου Διοικητηρίου για την Μονάδα.

Συγχαίρω θερμά το προσωπικό και το σύνολο των φορέων που συνέβαλαν στην ταχεία ολοκλήρωση αυτού του πολύ σημαντικού έργου για το προσωπικό μας.

Επίσης, νωρίτερα το πρωί επισκέφτηκα την έδρα της 96 ΑΔΤΕ «ΧΙΟΣ», όπου ενημερώθηκα από τον Διοικητή της για τις δραστηριότητες και το έργο της Ταξιαρχίας.

Διαπίστωσα για μια ακόμα φορά την αξιοσύνη, την αποφασιστικότητα, το υψηλό ηθικό, την αφοσίωση στο καθήκον και στην εκτέλεση της Αποστολής, καθώς και πίστη απόλυτη στο ρητό της Ταξιαρχίας:

ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ

Εύγε σε όλους !!!

ΓΕΕΘΑ - HNDGS Εκπρόσωπος Τύπου Γενικού Επιτελείου Στρατού
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά