Στρατιωτικό όχημα ακινητοποιήθηκε απο βλάβη στην περιοχή των Τεμπών








Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Λάρισας, στην περιοχή των Τεμπών κοντά στον Πυργετό, όταν στρατιωτικό όχημα που βρίσκονταν μέσα σε σήραγγα άρχισε να βγάζει καπνούς.





Σύμφωνα με το onlarissa, άμεσα κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η Τροχαία αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο. Ωστόσο, δε χρειάστηκε να επέμβει, καθώς κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, το πρόβλημα αφορούσε βλάβη στο σύστημα των φρένων του οχήματος που προκάλεσε τον καπνό.



Εντωμεταξύ σχηματίστηκε ουρά μερικών χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα από και προς Λάρισα, ενώ το πρόβλημα άρχισε να αποκαθίσταται λίγο μετά τις 5 με την αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε πρώτη φάση, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και στις 5.15 στο ρεύμα προς Λάρισα.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά