Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και Ανταλλαγή Ευχών Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων



Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και Ανταλλαγή Ευχών Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, ο GEN Konstantinos Floros, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από την Διακλαδική Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων στον προαύλιο χώρο του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ».
Στην συνέχεια ο GEN Konstantinos Floros αντάλλαξε ευχές με τους Αρχηγούς ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ, τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, τον Διοικητή της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου #ΔΕΠ του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα, τον Διοικητή της ΣΕΘΑ Αντιστράτηγο Αναστάσιο Σπανό, τους Διευθυντές και Επιτελείς των Κλάδων και των Διευθύνσεων καθώς και με προσωπικό του #ΓΕΕΘΑ #HNDGS και άκουσαν παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από την Μικτή Χορωδία των #ΕΔ και την Χορωδία της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ).
Ο GEN Konstantinos Floros ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος υγεία, προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο και αναφέρθηκε στην επιτυχή διαχείριση και αντιμετώπιση από τις #ΕΔ των προκλήσεων των προηγούμενων ετών και ειδικά του 2020, ως απόρροια της αφοσίωσης στο καθήκον, του υψηλού ηθικού, του ζήλου και του επαγγελματισμού του προσωπικού τους.
Επίσης, αναφέρθηκε στο αγαθό της άμυνας έναντι εξωτερικών απειλών που παρέχουν στην Ελληνική κοινωνία οι #ΕΔ εκ της αποστολής τους, ώστε να ευημερεί και να προοδεύει σε κάθε έκφανση των δραστηριοτήτων της, όπως και στις Στρατιωτικές τους Συνεργασίες που έχουν συναφθεί με Χώρες που προάγουν την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή μας.
Τέλος, εξήρε την ετοιμότητα και την εγρήγορση του προσωπικού των #ΕΔ την οποία διαπίστωσε για ακόμα μία φορά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του σε Μονάδες ακριτικών περιοχών της Χώρας, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την επιτυχή εκτέλεση της Αποστολής τους και την νέα χρονιά.
















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά