Εορτασμός Αγίου Νικολάου στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Ανάρτηση Α ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου:

Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Στον εορτασμό του Άγιου Νικολάου Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού μας και της 110ης επετείου των νικηφόρων Ναυμαχιών της Έλλης και της Λήμνου.
Μακραίωνη η Ναυτική μας Παράδοση από την οποία εμπνέονται οι άντρες και οι γυναίκες του Πολεμικού Ναυτικού, ώστε με σθένος και απαράμιλλη αφοσίωση στο καθήκον να επιτυγχάνουν το «ΣΤΟΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗ ΚΡΑΤΕΙΝ».
Να έχετε πάντα στο μυαλό σας και στην ψυχή σας τα διαχρονικά λόγια του αιώνιου Κυβερνήτη του ΑΔΡΙΑ, του Αντιπλοιάρχου και μετέπειτα Ναυάρχου Ιωάννη Τούμπα:
«Οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι οι λαμπρές μας παραδόσεις δημιουργούν τεράστιες υποχρεώσεις.
Βαριά η κληρονομία, αλλά υπέροχος κληρονομία.
Σας εξορκίζω να φυλάσσετε τας παραδόσεις και να διατηρήσετε την καλήν αρχοντιάν του Ναυτικού μας!
Χρόνια Πολλά!
















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά