Καταργείται το Σώμα Έρευνας και Πληροφορικής!!! Αλλάζει η ζωή των στελεχών




Από έγκυρες πηγές εν έτη 2023 και κατά τον Φεβρουάριο η Στρατιωτική ηγεσία τον ενόπλων δυνάμεων και μόνο για τον Στρατό Ξηράς αποφάσισε να καταργήσει ένα Σώμα από την δομή του στρατού ξηράς το Σώμα Έρευνας και Πληροφορικής!!! 
Δίχως να έχουν δοθεί βάσιμες εξηγήσεις για τον λόγο που γίνεται αυτό παρά μόνο ότι έτσι θα γίνει καλύτερος ο Στρατός!!!
 Καταργεί το σώμα και τους συγχωνεύει με το όπλο τον Διαβιβάσεων με καινούργια ονομασία!! 

Βέβαια με την κατάργηση αυτή καταργούνται και θέσης στα ανώτατα κλιμάκια της ιεραρχίας και φυσικά στις ερχόμενες κρίσεις αποστρατείες αξιωματικών!! 
Τα στελέχη του σώματος αυτού βρίσκονται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και φυσικά σκέφτονται να κινηθούν νομικά ή να  παραιτηθούν γιατί με την κατάργηση του σώματος θα πάρουν και μετάθεση αναγκαστικά, αλλάζοντας έτσι  όλο το οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον τους!! Αξιωματικοί που υπηρετούν σε αυτό το σώμα έχουν δώσει εξετάσεις και έχουν παρακολουθήσει σχολεία έχουν ρίξει διάβασμα και έχουν ξοδέψει χρήματα για να καταφέρουν την μετάταξη του στο σώμα αυτό κάτι που δεν ενδιαφέρει την ηγεσία από ότι φαίνεται.!! Σκεφτειτε  τωρα στελεχη με εξειδικευση στους υπολογιστες τους τοποθετει σε ενα οπλο χωρις να ξερουν τιποτα για αυτο και να μην μπορουν να αξιοποιηθουν επιχειρησιακα.
Σε όλους του εξελιγμένους στρατούς υπάρχει αντίστοιχο σώμα που ασχολείται καθαρά με το αντικείμενο των υπολογιστών και της κυβερνοασφαλειας και τησ κυβερνοαμυνας και εμείς το καταργούμε από το στρατό ξηράς!
 Δηλαδή τα 20 και πλέον χρόνια που υπάρχει αυτό το σώμα ήταν λάθος και τώρα το διορθώνουμε!! Κάναν λάθος όλες οι προηγούμενες ηγεσίες και κυβέρνηση!!! 
Αντί να πάμε μπροστά πάμε πίσω!! 
Βέβαια δεν συμβαίνει το ίδιο στην αεροπορία μάλλον εκεί απο οτι φαινεται ειναι πιο μπροστά και σκεφτονται οτι το μελλον ειναι οι υπολογιστες! 
Αν και ορισμένοι από την στρατιωτική ηγεσία καίγονται να καταφέρουν την κατάργηση πριν τις κρίσεις, εκκρεμεί βέβαια και η πολιτική βούληση αλλά και η υπογραφή για να γίνει κάτι τέτοιο ελπίζουμε να το ξανασκεφτούν και να μην πάρουν κάποια απόφαση που αντί να βελτιώσει το στρατό θα τον κάνει χειρότερο!!! 
Επίσης ελπίζουμε η αντιπολίτευση να πάρει κάποια θέση στο ζήτημα! 
 Με το νέο έτος έρχονται και οι εκλογές γι'αυτό καλό θα ήταν πριν παρθούν κάποιες αποφάσεις οι οποίες καθορίζουν ζωές ανθρώπων να πάρουν πρώτα την έγκριση του Ελληνικού λαού.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά