Ποια είναι τα γκρουπ Χριστουγέννων για τον στρατό 2022;

 


γκρουπ χριστουγεννων στρατοσ 2022
Γκρουπ Χριστουγέννων 2022 unsplash

Γκρουπ Χριστουγέννων στρατός 2022: Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πολλοί εργαζόμενοι στο στρατό ρωτούν για το αν έχουν βγει οι άδειες.

Πολλοί Ευβοιώτες που βρίσκονται εκτός νομού και εργάζονται, περιμένουν πως και πως τις γιορτές των Χριστουγέννων για να ξανασμίξουν με τις οικογένειες τους.

Δυστυχώς όπως και πέρσι έτσι και φέτος, δεν έχουν ακόμα δημοσιευθεί οι ημερομηνίες για το γκρουπ Χριστουγέννων.

Άδειες Χριστούγεννα 2022: Ποια θα είναι τα δύο γκρουπ και πότε θα πάρουν άδεια;

Είναι η ερώτηση πολλών εργαζόμενων στον στρατό. Εδώ και καιρό στελέχη του στρατού ζητούν να υπάρχει ενημέρωση των γκρουπ Χριστουγέννων και Πάσχα έγκαιρα ώστε να μπορούν να βρουν οικονομικό εισιτήριο.

Κάθε χρόνο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας βγάζει τα «γκρουπ» διακοπών το στελεχών των ενόπλων δυνάμεων. Αυτό συμβαίνει πάντα στις γιορτές του Πάσχα αλλά και των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γκρουπ εορταστικών αδειών των Χριστουγέννων για το Στρατό θα είναι δύο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Ποιο ήταν το γκρουπ Χριστουγέννων για στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό πέρσι;

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί οι ημερομηνίες για τα γκρουπ Χριστουγέννων στον στρατό 2022. Αξίζει να πούμε ότι πέρσι ήταν η Α’ περίοδος από 18 Δεκεμβρίου έως 28 Δεκεμβρίου 2021 και η δεύτερη περίοδος από 30 Δεκεμβρίου 2020 έως 9 Ιανουαρίου 2021.

Στα ίδια επίπεδα αναμένεται και φέτος αλλά μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από το υπουργείο.



Ποια είναι τα γκρουπ Χριστουγέννων για τον στρατό 2022; – evianews του Γιώργου Κουτσελίνη

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά