Στα κρατικά νοσοκομεία μπορεί να γίνεται η Ετήσια Υγειονομική Εξέταση Στρατιωτικών

 





ΠΡΟΣ: Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών

             8 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

 

 ΚΟΙΝ : Βουλευτές Ηπείρου

 

ΘΕΜΑ   Ετήσια Υγειονομική Εξέταση Στρατιωτικών -Η Υπηρεσία δείχνει τη λύση στο χρόνο αίτημα μας

ΣΧΕΤ     Φ700/89/1179312/Σ.1665/27 Απρ22/ΓΕΣ/ΔΥΓ

 

 

           Σας γνωρίζουμε ότι με το σχετικό η  Διεύθυνση Υγειονομικού του ΓΕΣ  ορίζει ότι σε περιπτώσεις   που δεν υπάρχουν Στρατιωτικά Νοσοκομεία η Μονάδες Υγειονομικού για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων εξετάσεων στην περιοχή του Σχηματισμού ή δεν είναι εύκολη η πρόσβαση του προσωπικού σε αυτά, η περιοδική εξέταση  γίνεται  στα τοπικά κρατικά Νοσοκομεία μετά από εκτίμηση και έγκριση του Σχηματισμού.

            Η Ένωσή μας  σε σειρά εγγράφων της τα τελευταία δύο χρόνια είχε αναδείξει το πρόβλημα της ΕΥΕ των στελεχών που υπηρετούν στην Ήπειρο τα οποία καλούνταν  να κάνουν καθημερινά έως και 350 χλμ και να μεταβαίνουν για τις παραπάνω εξετάσεις στο 424ΓΣΝ στην Θεσσαλονίκη με ότι ταλαιπωρία, κινδύνους αλλά και προβλήματα στην ίδια την Υπηρεσία  που συνεπαγόταν η διαδικασία αυτή .

            Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζητά την άμεση εφαρμογή της διαταγής του ΓΕΣ/ΔΥΓ  γεγονός που θα ανακουφίσει σημαντικά τους συνάδελφους αλλά και την ίδια την Υπηρεσία μας εφόσον οι εξετάσεις θα γίνονται στα τοπικά κρατικά Νοσοκομεία της Ηπείρου όπως γινότανε και στο παρελθόν έως και το 2019 .

 

 

                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

                     Παππάς Βασίλειος

                      Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

6974795605

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά