Στρατιωτικός συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο πυγμάχο! Τον… περιποιήθηκε με γροθιές!





Στρατιωτικός συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο πυγμάχο! Τον… περιποιήθηκε με γροθιές!




Αξιωματικός του Στρατού, συνελήφθη από την αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής στα Βόρεια Προάστια, με την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ο 38χρονος αξιωματικός φέρεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να πλησίασε έναν ανήλικο που καθόταν σε παγκάκι, στον οποίο έδειξε ημίγυμνες φωτογραφίες του, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε και να τον θωπεύσει.

Όμως βρήκε τον δάσκαλο, του καθώς ο 15χρονος είναι αθλητής πυγμαχίας, αντέδρασε αστραπιαία και πριν προλάβει ο 38χρονος να τον αγγίξει, τον χτύπησε με γροθιές και τον απώθησε.

Ο αξιωματικός έφυγε από το σημείο, όπως και ο ανήλικος ο οποίος πήγε για προπόνηση στον αθλητικό σύλλογο που είναι σε μικρή απόσταση. Κάτοικοι της περιοχής που είδαν το περιστατικό, ενημέρωσαν την Άμεση Δράση.



Στην οδό 17ης Νοεμβρίου στο Χολαργό, έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ και της Άμεσης Δράσης. Από τις περιγραφές που τους έδωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες, εντόπισαν αρχικά τον αξιωματικό και τον προσήγαγαν στο τοπικό τμήμα, και στη συνέχεια βρήκαν και τον 15χρονο πυγμάχο.

Ο ανήλικος συνοδεία αστυνομικών πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού, όπου εκεί περιέγραψε την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε και αναγνώρισε στο πρόσωπο του, τον δράστη που τον παρενόχλησε. Ο αξιωματικός συνελήφθη, ενημερώθηκε η Στρατονομία, οδηγήθηκε στο Στρατοδικείο, και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες αφέθηκε ελεύθερος ώσπου να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Του Άρη Σπίνου στο edolio5.blogspot.com

https://logospellas.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά