Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον ταγματάρχη του Στρατού Ξηράς, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 15χρονου



Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον ταγματάρχη του Στρατού Ξηράς, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική επίθεση στον Χολαργό.


stratiotikos_15xronos_xr© Παρέχεται από: Protothema.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας menoumeholargo.gr, ο 15χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 38χρονο αξιωματικό, ενώ καθόταν σε ένα παγκάκι.





Με δεδομένο ότι ο 15χρονος παίρνει μαθήματα πυγμαχίας σε αθλητικό όμιλο, όπου και είχε προγραμματίσει να πάει για προπόνηση, απώθησε με γροθιές τον αξιωματικό, ο οποίος απομακρύνθηκε από το σημείο γρήγορα.

Στην αρχή του μιλούσε από απόσταση λίγων μέτρων, ενώ όταν τον πλησίασε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Ταγματάρχης: Θέλω να κάνουμε σεξ

15χρονος: Τι λες μωρέ… Φύγε από εδώ… Είμαι 15 ετών.

Ταγματάρχης: Και τι μ΄ αυτό… Δεν πειράζει.

Παρά τις αλλεπάλληλες αρνήσεις του ανήλικου, ο ταγματάρχης συνέχιζε τη σεξουαλική παρενόχληση. Κι έτσι, όπως κατέθεσε ο 15χρονος, ο αξιωματικός αποπειράθηκε να τον θωπεύσει.

Η αντίδραση του ανήλικου ήταν άμεση, καθώς τον έσπρωξε.

Τότε, ο 38χρονος σάστισε και το έβαλε στα πόδια.

Ο 15χρονος ξεκίνησε να τον κυνηγάει και λίγα μέτρα πιο κάτω κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Ο Ταγματάρχης στην προσπάθεια του να προκαλέσει σύγχυση έβαλε τις φωνές.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο προσήγαγαν τον ανώτερο αξιωματικό.

Το παιδί καταγγέλλει επίσης ότι ο στρατιωτικός επιχείρησε να του δείξει και κάτι στο κινητό του τηλέφωνο, πιθανότατα γυμνές φωτογραφίες.

Η ομάδα ΔΙΑΣ που τον συνέλαβε την περασμένη Παρασκευή (21/10) τον μετέφερε στο ΑΤ Παπάγου - Χολαργού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία όμως αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ ενημερώθηκε και το ΓΕΕΘΑ, καθώς από την στιγμή που ο φερόμενος ως δράστης της είναι στρατιωτικός πρέπει να περάσει στρατοδικείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ενημερώθηκε για το περιστατικό και έχει ζητήσει οι διαδικασίες να γίνει ταχύτατη διεκπεραίωση της υπόθεσης με το ερώτημα της άμεσης απόταξης.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά