Πρόσληψη Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στην ΠA

 





Με απόφαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, προκηρύσσονται 235 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στην Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) για βραχεία περίοδο τριών ετών, με δυνατότητα παράτασης, εφάπαξ, για επιπλέον τρία έτη.

Η ανακατάταξη οπλιτών και η επανακατάταξη εφέδρων γίνεται στον Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν.

Οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, πρέπει να υποβάλουν, ηλεκτρονικά, την αίτηση και τα δικαιολογητικά που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη, έως την 30η Σεπτεμβρίου 2022.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Η μηχανογραφική εφαρμογή για τη υποβολή των αιτήσεων και δικαιολογητικών είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://ova.haf.gr.

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά