Νέο ΔΣ ΣΑΣΜΥ

 






Την Κυριακή 03.07.2022 στα Τρίκαλα ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) διεξήγαγε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Εν συνεχεία την Τρίτη 06.07.2022 και ώρα 19:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του καταστατικού και τον κανονισμό Αρχαιρεσιών του ΣΑΣΜΥ και μετά από σχετική πρόσκληση του πλειοψηφούντος μέλους κ. Στέφου Ευάγγελου, συνήλθαν τα εκλεγέντα μέλη και συγκροτήθηκαν σε σώμα.

 

Το Νέο ΔΣ δήλωσε ότι θα εργαστεί  με αίσθημα ευθύνης για την εκπλήρωση των στόχων του συλλόγου έχοντας ως γνώμονα τις αρχές και τις αξίες της στρατιωτικής οικογένειας.

Οδηγός μας η αγάπη για την πατρίδα , την σχολή και τον συνάδελφο.

Όραμα μας η δίκαιη επίλυση των προβλημάτων για την ενδυνάμωση της εθνικής Άμυνας.

Όπλο μας οι ιδέες και ο επαγγελματισμός.

 Πιστεύουμε ότι η επίλυση των όποιων παθογενειών και προβλημάτων ταλανίζουν τους αποφοίτους ΣΜΥ θα πρέπει να γίνει μέσα από διαβούλευση με τα μέλη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

 Από την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αναμένουμε να ενσκήψει στα προβλήματα και τις παθογένειες δίνοντας λύση.

Από στρατιωτικούς συντάκτες ζητάμε την πολύτιμη για εμάς στήριξή τους.

 

Με εκτίμηση
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 
ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
(ΣΑΣΜΥ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά