Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.: Κατάθεση Ψηφίσματος Διαμαρτυρίας

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, την Πέμπτη 09 Ιουνίου 2022 πραγματοποίησε, για πρώτη φορά στα χρονικά των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Ξενοδοχείο Αμαλία στην Αθήνα, συνέντευξη τύπου, για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ενόψει και του επικείμενου νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατέθεσαν το ψήφισμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως, τον Πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα, στα Υπουργεία Οικονομίας, Εργασίας, Κλιματικής Αλλαγής και την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.        

Μετά και την κατάθεση του ψηφίσματος διαμαρτυρίας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, την Παρασκευή 10/06/2022 και το Σάββατο 11/06/2022, κατέθεσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας στους Βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κος. Σαντορινιός Νεκτάριος και της Νέας Δημοκρατίας κα. Ιατρίδη Μίκα, κος. Υψηλάντης Βασίλειος, κος. Κόνσολας Μάνος και κος. Παππάς Ιωάννης.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια έντονης διαμαρτυρίας, δηλώνοντας την αγανάκτηση μας για την ΜΗ επίλυση σημαντικών θεμάτων που αφορούν το Στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, η εργασιακή μας αξιοπρέπεια αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή μας και θα συνεχίσουμε να την διεκδικούμε με απαράμιλλο σθένος, όπως ακριβώς συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε αποστολή μας ανατίθεται.

 

 

 

              Οι Στρατιωτικοι ΔΕΝ επαιτουν

    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ!!!

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά