Ρόδος: Διοικητής ήρθε σε αντιπαράθεση με Οπλίτη Ιατρό διότι δέχτηκε να εξετάσει στέλεχος σε μη εργάσιμη ώρα














Σύμφωνα με διασταυρωμενες πληροφορίες από το νησί της Ρόδου, Διοικητής ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Οπλίτη Ιατρό του ΤΥΕΘ, διότι δέχτηκε να εξετάσει στέλεχος σε μη εργάσιμη ώρα, χωρίς παραπεμπτικό από την Μονάδα!!! 

Τελικά η πανδημία έχει αφήσει πολλά κουσούρια στην ψυχοσύνθεση του καθενός!!! 

Θέλει να μας πει ο συγκεκριμένος Αξιωματικός ότι εάν κάποιος πάθει σοβαρό κάταγμα, θα πρέπει να πάει στην μονάδα!!! Να βρει τον Αξιωματικό Υπηρεσίας, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας να μιλήσει με τον Δκτη, ο Δκτης με όποιον άλλον χρειαστεί ώστε να δοθεί το οκ και παράλληλα να βρει το σχετικό έγγραφο, ώστε να πάει νοσοκομείο!!!
 Χοντρικά καμία ώρα όλη η διαδικασία, από την είσοδο στην Μονάδα μέχρι να πάει στα επείγοντα!!! Γι αυτό λέγονται επείγοντα και όχι εξωτερικά Ιατρεία!!!

 Φαντάσου να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία κάποιος πόνο στο στήθος θα πεθάνει στην πύλη!!!


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά