Νέος Διοικητής του ΚΕΣΝ Ρούσσου ο Συνταγματάρχης ΠΖ Ελευθέριος Καλλές

 Νέος Διοικητής του ΚΕΣΝ Ρούσσου ο Συνταγματάρχης ΠΖ Ελευθέριος Καλλές (+Φώτο +Βίντεο)


Τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (17/5) στο Στρατόπεδο Συνταγματάρχη (ΠΖ) «Θωμά Νικήτα Μούντζια» στο Ρούσσο Καρδίτσας.

Παρουσία  του Δ/ντη Στρατονομίας Συνταγματάρχη (ΠΖ) Ιωάννη Αραβανή, ο μέχρι σήμερα Διοικητής του ΚΕΣΝ, Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Καρδίτσας, Συνταγματάρχης(ΠΖ) Κωνσταντίνος Αθάνατος, ο οποίος  μετατίθεται στο Στρατηγείο του Δ΄Σώματος Στρατού στην Ξάνθη και παρέδωσε παρέδωσε τη Διοίκηση του ΚΕΣΝ και τα καθήκοντα του Ανώτερου Διοικητή Φρουράς Καρδίτσας στον Συνταγματάρχη (ΠΖ) Καλλέ Ελευθέριο, ο οποίος μετατέθηκε από το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.Τιμόθεος ο οποίος τέλεσε και τη δοξολογία, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κων. Νούσιος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημ. Αναγνωστόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νικ. Καραγιάννης, ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Στ. Παπαγεωργίου, ο Αστυνομικός Δντης Ταξίαρχος Θωμ. Καρανάσιος, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Καρδίτσας  Πύραρχος Γ. Νταουτάς, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας κ. Ιωαν. Ντενησιώτης, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού κ.Παν. Καραΐσκος,  ο εκπρόσωπος του Υπ. Δικαιοσύνης κ. Γ. Ηλιούδης, πρώην Διοικητές του ΚΕΣΝ, και απόστρατοι  αξιωματικοί.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση στο χώρο του εστιατορίου όπου ο Δ/ντης Στρατονομίας Συνταγματάρχης (ΠΖ) Ιωάννης Αραβανής, εξήρε την προσφορά του του απερχόμενου Διοικητή του ΚΕΣΝ,  Συνταγματάρχη Κων. Αθάνατου στην εύρυθμη λειτουργία του μοναδικού Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας και του επέδωσε πλακέτα με το έμβλημα της Στρατονομίας και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά του στο Δ’ ΣΣ. Όσον αφορά το νέο Διοικητή, Συνταγματάρχη Ελευθ. Καλλέ τόνισε ότι τον γνωρίζει καλά από προηγούμενη συνεργασία τους και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση του Κέντρου.

Ο απερχόμενος Διοικητής ευχαρίστησε όλα τα στελέχη του ΚΕΣΝ και τους φορείς για τη συνεργασία τους και τη βοήθειά τους στο έργο του και δήλωσε ότι νοιώθει χαρά, όχι γιατί φεύγει γεμάτος εμπειριών και συναισθημάτων, αλλά γιατί αφήνει την μονάδα στα χέρια του συμμαθητή του στη Σχολή Ευελπίδων εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι η μονάδα θα πάει ακόμα καλύτερα υπό την ηγεσία του καλώντας τα στελέχη του ΚΕΣΝ να τον στηρίξουν στην  αποστολή του και να δίνουν έμφαση στην τήρηση των νόμων

Ο νέος Διοικητή του ΚΕΣΝ ευχαρίστησε τον προκάτοχό του για το έργο του στη μονάδα και τα θερμά του λόγια και του ευχήθηκε να αναλάβει ακόμα υψηλότερα καθήκοντα τα οποία τα αξίζει τόσο για τις ικανότητές του όσο και για τον χαρακτήρα του που παρέμεινε αναλοίωτος από τα χρόνια της Σχολής Ευελπίδων με κύριο χαρακτηριστικό του την ειλικρίνεια και την ευθύτητά του.

Εθιμοτυπικά δώρα πρόσφεραν στον απερχόμενο Διοικητή και τα στελέχη του ΚΕΣΝ καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών κ. Ιωαν. Ντενησιώτης.

Κωστής Κριτσιάνης


Νέος Διοικητής του ΚΕΣΝ Ρούσσου ο Συνταγματάρχης ΠΖ Ελευθέριος Καλλές (+Φώτο +Βίντεο) (karditsalive.net)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά