Σάμος: Εορτάσθηκε ο Άγιος Γεώργιος, προστάτης του Στρατού Ξηράς

 Με όλες τις τιμές, αλλά και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορωνοϊόι, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο Τχη (ΠΖ) Αιμιλίου Πούλμαν.

Εορτάσθηκε ο Άγιος Γεώργιος, προστάτης του Στρατού Ξηράς

Παρόντες στις εκδηλώσεις εορτασμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Άννη Ανδρεάδου, ο Δντής της ΔΑ Αστυνομίας Σάμου κ. Δημήτρης Μαϊστρέλλης, η Διοικητής της ΔΙΠΥΝ Σάμου Πύραρχος κ. Σταυρούλα Μπονέ, ο Διοικητής της Π.Υ. Σάμου Αντιπύραρχος κ. Γιώργος Μιαούλης, ο Υπολιμενάρχης Σάμου Πλωτάρχης κ. Βασίλης Γκουντέλιας. Επίσης εκπρόσωποι των Όπλων και Σωμάτων Ασφαλείας και οι πρόεδροι των Αποστράτων και Εφέδρων Αξιωματικών κ.κ. Δημήτρης Πανταζής και Εμμανουήλ Πέτρου.

Εορτάσθηκε ο Άγιος Γεώργιος, προστάτης του Στρατού Ξηράς

Τη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου, ακολούθησε η παρουσίαση του στρατιωτικού εξοπλισμού από ειδικευμένο προσωπικό, ενώ άξιος οικοδεσπότης ο Ταξίαρχος Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ κ. Νικόλαος Λαμπιδώνης.

Επίσης αντιπροσωπεία των Εθνοφυλάκων ετοίμασε την «παραδοσιακή γιορτή» και μοιράστηκε στους παρευρισκομένους.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ


Εορτάσθηκε ο Άγιος Γεώργιος, προστάτης του Στρατού Ξηράς - Samostoday

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά