Κ. Σακελλαροπούλου: Από το υψηλό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων αντλούμε πίστη και αισιοδοξία

 

INTIME NEWS/ΓΤ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ





«Από το υψηλό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων αντλούμε πίστη και αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας» τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την επίσκεψή της στην XXV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στο Πετροχώρι Ξάνθης.

«Ανήμερα του Πάσχα θέλησα να βρεθώ στη Θράκη, κοντά στους αξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων μας Δυνάμεων, που με αυταπάρνηση και αίσθημα ευθύνης υπερασπίζονται την εθνική μας ανεξαρτησία και την ασφάλεια της χώρας.


Από το υψηλό τους φρόνημα, αντλούμε πίστη και αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!» δήλωσε η κ. Σακελλαροπούλου.


Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκαν στο στρατόπεδο ο διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, και ο διοικητής της XXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, ταξίαρχος Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ άγημα απέδωσε τιμές με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Η κ. Σακελλαροπούλου αντάλλαξε ευχές και τσούγκρισε κόκκινα αυγά με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες. Τους είπε πως είναι έθιμο η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας σε στρατιωτική μονάδα την Κυριακή του Πάσχα και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους ίδιους και τις οικογένειές τους.



Κ. Σακελλαροπούλου: Από το υψηλό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων αντλούμε πίστη και αισιοδοξία (naftemporiki.gr)


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά