Η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ στο Διδυμότειχο

 

Η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ στο Διδυμότειχο

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης στα πλαίσια της επίσκεψης του σε στρατιωτικές μονάδες της παραμεθορίου εν' όψει των εορτών του Πάσχα, την Παρασκευή, 15η του μηνός Απριλίου ε.ε., επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου.

Τον κ. Αρχηγό συνόδευαν ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, και ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Υποστράτηγος Θεόδωρος Χατζηγεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την επίσκεψή του αυτή και την πολλαπλώς ευεργετική παρουσία του Στρατεύματος στην ακριτική περιοχή του Κεντρικού και Βορείου Έβρου, ανεκάλεσε στη μνήμη όλων την άψογη και καρποφόρο συνεργασία του με τον κ. Αρχηγό, από όλες τις θέσεις στις οποίες αυτός υπηρέτησε κατά καιρούς, είτε ως Μέραρχος της XVI Μεραρχίας, είτε ως Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού και τώρα ως Αρχηγός ΓΕΣ και ευχήθηκε το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως του Κυρίου να φωτίζει την πορεία του Στρατεύματος, να χαρίζει νίκες και επιτυχίες και εις εκείνον προσωπικά υγεία και ευλογία Θεού.

Σε ανάμνηση της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον κ. Αρχηγό εικόνα του Αγίου Γεωργίου, προστάτου του Στρατού Ξηράς και της ακριτικής πόλεως του Σουφλίου.

Η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ στο Διδυμότειχο - e-evros.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά