Μόνο η ΠΟΜΕΝΣ στο ΣτΕ για τις μεταθέσεις των συναδέλφων που χρήζουν ειδικής μέριμνας και προστασίας

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

                Η Ομοσπονδία μας προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου οι ειδικές κατηγορίες συναδέλφων που χρήζουν ειδικής μέριμνας και προστασίας (πολύτεκνοι, μονογονείς, στελέχη με σύζυγο ή τέκνα με αναπηρία κλπ) να απολαμβάνουν το αμετάθετο και να υπηρετούν στον τόπο προτίμησής τους χωρίς αστερίσκους και εξαιρέσεις.

                Δυστυχώς, η μέχρι σήμερα εμπειρία έχει δείξει ότι οι «σοβαρές υπηρεσιακές ανάγκες» έχουν αποτελέσει συχνά την δικαιολογία για την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των εν λόγω ευαίσθητων κατηγοριών.

                Παράλληλα η Ομοσπονδία μας ζητά από το Ανώτατο Δικαστήριο να εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος που προβλέπει την παρουσία εκπροσώπων – παρατηρητών στα Συμβούλια Μεταθέσεων, μια διάταξη που παραμένει ανενεργός και ανεφάρμοστη εδώ και πάνω από πέντε χρόνια.

                Η ΠΟΜΕΝΣ, όπως κάνει πάντα, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και διεκδικεί δυναμικά για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των συναδέλφων.

                Η θεσμική εκπροσώπηση δυναμώνει μέρα με την ημέρα, μέσα από την εγγραφή μας στις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις https://www.pomens.gr/aitisi-eggrafis

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά