Ενημέρωση για Ανανέωση Κάρτας Μεταφορικού Ισοδύναμου Έτος 2022.

 

  1. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου ενημερώνει τα μέλη της ότι, θα πρέπει να προβούν σε ανανέωση – επικαιροποίηση της κάρτας του μεταφορικού ισοδύναμου για το έτος 2022 ,προκειμένου να εξασφαλίσουν εκ νέου τη χρηματοδότηση των μετακινήσεων – ταξιδιών τους(ακτοπλοϊκώς – αεροπορικώς).
  1. Τα βήματα θα πρέπει να είναι τα εξής:

      α. Μπαίνουμε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου ( https://metaforikoisodynamo.gr/ ) και πατάμε είσοδος, αμέσως μετά οδηγούμαστε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και πληκτρολογούμε τα στοιχεία μας με τους κωδικούς του TAXIS και στην συνέχεια πατάμε Εξουσιοδότηση.

 

 

      β. Μεταφερόμαστε στην κεντρική σελίδα του Μεταφορικού Ισοδύναμου ,όπου μας ζητείται να κάνουμε επικαιροποίηση της κάρτας για το έτος 2022 και πατάμε στο εικονίδιο που αναγράφει “Επικαιροποίηση της Ωφελούμενης Μονάδας” και τέλος πατάμε “Ενημέρωση Ωφελούμενης Μονάδας”.

 

 

https://metaforikoisodynamo.gr/files/ManualEpivates.pdf

 

  1. Παρακαλούμε τα μέλη μας να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες της ανανέωσης – επικαιροποίησης της κάρτας του μεταφορικού ισοδύναμου για το έτος 2022,ώστε να ελαφρυνθούν από τα έξοδα των μετακινήσεων – ταξιδιών τους(ακτοπλοϊκώς – αεροπορικώς).
  1. Παρακαλούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), στην οποία κοινοποιείται το παρόν έγγραφο, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την ενημέρωση των συναδέλφων.

     

 

 

 

                                                                                                                          Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο                                                Ο

Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος               Κεφαλάς Ανέστης       

Επχιας (ΠΖ)                              Ανθστης (Ο)   

Τηλ: 6971601974                         Τηλ: 6977422225

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά