Ένα «βατράχι» των ειδικών δυνάμεων υποβρύχιων καταστροφών έπιασε τον Σταυρό και τον αφιέρωσε στις τρεις κόρες του







Ως μέλος των ειδικών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού γνωρίζει τι σημαίνει να βουτά κανείς σε παγωμένα νερά - Δείτε φωτογραφίες από τον λογαρισμό του στο Instagram
Ένα «βατράχι» των ειδικών δυνάμεων υποβρύχιων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού είναι ο άνθρωπος που βούτηξε και έπιασε τον Σταυρό στα παγωμένα νερά του Πειραιά.

Οικογενειάρχης, πατέρας τριών κοριτσιών ο Διονύσης Πετρίδης αφιέρωσε την προσπάθειά του στις τρεις κόρες του και στο Θεό.

«Και στο τέλος τους κερδίζεις όλους» αναφέρει ως μότο του στο προφίλ του στο Instagram με φωτογραφίες από το κέντρο εκπαιδεύσεως ειδικών δυνάμεων να κοσμούν τον λογαριασμό του.
Δείτε τις φωτογραφίες:

unnamed__1_
unnamed__2_

unnamed__3_
unnamed__4_

unnamed__5_
unnamed__6_
protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά