Π.Ο.Ε.Σ. προς ΥΕΘΑ - Αλήθεια τώρα, τί ακριβώς γνωρίζετε από την καθημερινότητά μας;


ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
TYPOGRAPHY




 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Κύριε Υπουργέ.

Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των Ελλήνων εν ενεργεία στρατιωτικών, οφείλουμε να σας μεταφέρουμε την απογοήτευσή τους, στο άκουσμα της Ημερήσιας Διαταγής σας, όπως τούτη αναγνώστηκε σε όλες τις Μονάδες ανά την Επικράτεια, αφού η μόνη αναφορά σας στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων περιορίστηκε στην πρόταση: «Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι στο νέο έτος η ανάληψη δράσεων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους θα αποτελεί πρωταρχικό στόχο τόσο της πολιτικής όσο και της στρατιωτικής ηγεσίας, προκειμένου απερίσπαστα να επιτελείτε στο ακέραιο την αποστολή σας.».

Αλήθεια κύριε Υπουργέ, γνωρίζετε ποια είναι η καθημερινότητά μας, την οποία προτίθεστε να βελτιώσετε; Οι πράξεις σας, τα δυόμισι (2,5) χρόνια που βρίσκεστε ως πολιτικός ηγέτης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τουλάχιστον όσον αφορά το νομοθετικό έργο, δείχνουν ότι δε γνωρίζετε τα της καθημερινότητάς μας.

Σε άλλο σημείο της Ημερήσιας Διαταγής, κύριε Υπουργέ, υποστηρίζετε ότι: «Έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθώ από κοντά τις δραστηριότητές σας σε καθημερινή βάση, δηλώνω πολύ υπερήφανος που αποτελώ και εγώ μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας, στην οποία τα κυρίαρχα στοιχεία είναι το ήθος, ο επαγγελματισμός, το υψηλό φρόνημα καθώς και η αγάπη για την Πατρίδα.» Οφείλουμε στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων αφ΄ ενός ανήκετε χρονικά αυτή τη στιγμή εξ’ αγχιστείας και αφ΄ ετέρου παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση τις δραστηριότητές μας σε υπηρεσιακό επίπεδο. Ως πολιτικός προϊστάμενός μας, έχετε παρακολουθήσει ποτέ την καθημερινότητά μας εκτός υπηρεσίας; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι και επηρεάζουν άμεσα εμάς και τις οικογένειές μας; Σίγουρα όχι. Διότι αν το είχατε πράξει, θα είχατε προχωρήσει στην επίλυση των σοβαρότερων προβλημάτων μας.

Κλείνοντας κύριε Υπουργέ, σας υπενθυμίζουμε ότι, οι όποιοι προσωπικοί σας στόχοι, απολογισμοί ή εξαγγελίες αποτυπώνονται σε Δελτία Τύπου και όχι σε Ημερήσιες Διαταγές.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά