Στρατιωτικός στο Στεφανοβίκειο ο ληστής φαρμακείου που συνελήφθη








Πάνω σε έναν στρατιωτικό, που υπηρετεί στην Ταξιαρχία του Στεφανοβικείου “έπεσε” η εξονυχιστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για τη ληστεία που έλαβε χώρα σε φαρμακείο στη Λάρισα στις 29 Οκτωβρίου, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα, αποκλειστικά το TheNewspaper.gr.


Ο ληστής είχε εισβάλλει στο φαρμακείο όταν βεβαιώθηκε ότι η 38χρονη υπάλληλος ήταν μόνη της εκεί. Ο δράστης όρμησε μέσα φορώντας σκούφο, προστατευτική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.



Ο δράστης την απειλούσε δείχνοντας της το όπλο που είχε μέσα από το μπουφάν του αρπάζοντας 800 ευρώ από την ημερήσια είσπραξη.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του κακοποιού αποδείχθηκε ότι το όπλο που έκανε την ληστεία ήταν… ψεύτικο, ενώ κατασχέθηκε και το μπουφάν που φορούσε εκείνη την ημέρα.

thenewspaper
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά