Σύλληψη αστυνομικού στην Τουρκία: «Μπήκε στη στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη»

 Σύλληψη αστυνομικού στην Τουρκία: «Μπήκε στη στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη»

Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ


Την είδηση της σύλληψης του Έλληνα αστυνομικού στην Αδριανούπολη από τις τουρκικές αρχές, μεταδίδουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.


Όπως υποστηρίζουν, ο 41χρονος αστυνομικός “πήγε με το αυτοκίνητο του στην Αδριανόπουλη με την κοπέλα του για τουρισμό και συνελήφθη από τη χωροφυλακή με την αιτιολογία ότι εισήλθε στην στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη με το GPS του ανοιχτό”.

“Ταξιδεύοντας με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι μπήκε στην στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη κοντά στο χωριό Doyran”, απέναντι από την Παλαιά Σαγήνη, στην τουρκική πλευρά του Έβρου. “Ο (…) και η κοπέλα του, που συνελήφθησαν από την τουρκική χωροφυλακή, οδηγήθηκαν στη Διοίκηση Χωροφυλακής της Περιφέρειας Κεσάν. Στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε η Γενική Εισαγγελία του Κεσάν, ερευνήθηκαν τα κινητά τηλέφωνα του Έλληνα αστυνομικού και της κοπέλας. Η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη”, μεταδίδουν τουρκικά μέσα.

newsit
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά