Δίνουν απόσπαση σε νοσηλευτές αξιωματικούς σε άλλα νοσοκομεία ενώ αυτά που αφήνουν είναι υποστελεχωμένα











Σύμφωνα με πληροφορίες μας αποσπάστηκαν  4 Αξιωματικοί Νοσηλευτές από το 404 ΓΣΝ, για 1 μήνα, για ενίσχυση του 424 ΓΣΝΕ. 

Επιπλέον άλλοι 2 μετακινήθηκαν από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. 

Πέρα της επιβάρυνσης της ήδη υποστελέχωσης του 404ΓΣΝ και της υποβάθμισης των υγειονομικών αναγκών της περιοχής της Θεσσαλίας πού κι αυτή μαστίζεται από κρούσματα, δεν δόθηκε η ευκαιρία και ο χρόνος (ούτε των 2 ημερών) στα στελέχη να ρυθμίσουν τις προκύπτουσες οικογενειακές τους εκκρεμότητες και να τακτοποιήσουν τα τέκνα τους!!! Αύριο παρουσιάζονται! 

Επίσης, ενώ έχει δοθεί η εντολή για υποχρεωτικό εμβολιασμό, παρατηρείται το άδικο φαινόμενο να μην έχουν εμβολιαστεί υγειονομικά στελέχη που υπηρετούν σε διοικητικές θέσεις , σε Επιτελεία Σχηματισμών, σε Σχολές και βρεφονηπιακούς. 
Το παραπάνω όσο αθώο κι αν φαίνεται, στερεί την δυνατότητα της άμεσης δυνατότητας απόσπασής τους για ενίσχυση νοσοκομειακών μονάδων!


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά