Οι κουτσομπόληδες του ΓΕΣ - Ποια είναι τα θέματα τους και η διαρροή προσωπικών δεδομένων των στελεχών











Μετά τα τελευταία email που έλαβα, δυστυχώς κατάλαβα ότι ο Στρατός Ξηράς χωρίζεται σε 2 κατηγορίες!!! Στην 1η είναι τα Στελέχη που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως διαβάσατε στα τελευταία άρθρα, στην Σαμοθράκη και στην 2η κατηγορία δυστυχώς αυτοί που δημιουργούν προβλήματα με κουτσομπολιά διότι δεν έχουν προφανώς κάτι να κάνουν!!!

Κάποια Στελέχη τα οποία είναι με μετάθεση στο ΓΕΣ αντί να κοιτάνε πως να βοηθήσουν σε διάφορα προβλήματα τούς υπόλοιπους, τους τα δημιουργούν πιο πολλά!! 

Στους διαδρόμους του ΓΕΣ κυκλοφορούν φήμες, που προέρχονται δυστυχώς και από υπαξιωματικους μέχρι και ανώτατους Αξιωματικούς, μόλις δουν κάποιο όνομα γνωστό σε αυτούς, σε κάποιο έγραψε, αρχίζει το γαϊτανάκι του κουτσομπολιού!! 
Τα συνηθισμένα είναι η εμφάνιση που μπορεί να έχει, εξωσυζυγικές σχέσεις μέχρι ότι κάποιοι κάνουν χρήση ουσιών!!! Δυστυχώς τις φήμες περί ουσιών τις κυκλοφορούν σε μεγάλο βαθμό Αξιωματικοί οι οποίοι ή ήταν Διευθυντές σε γραφεία Μονάδων ή Διοικητές και είχαν πρόσβαση σε ατομικά έγγραφα στελεχών. 

Ξέρουμε ότι οι Ε Δ. είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας μας, αλλά κάπου έχει αρχίσει να ξεφεύγει το όλο πράγμα!!! Επί τής ευκαιριας μίας που ανέφερα την Σαμοθράκη, θυμήθηκα μία παροιμία του σοφού ελληνικού λαού: Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ ανεβει στο κρεβάτι.... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, εκεί στην Σαμοθράκη


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά