Ειδικές δυνάμεις ο γαμπρός και Αεροπορία Στρατού η νύφη ενώθηκαν σε έναν λαμπερό γάμο








Ένας λαμπρός γάμος διαφορετικός από τους υπόλοιπους…



Ο γνωστός επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού Πέτρος Τασιώνας πάντρεψε την κόρη του Ασπασία Τασιώνα, Αρχιλοχία, Ιπτάμενη μηχανοσυνθέτρια στα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού με τον καλαματιανό Βασίλη Αθανασίου, Υπολοχαγό στις Ειδικές Δυνάμεις.



Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στην Καρίτσα Πιερίας.




Το σκηνικό του γάμου ήταν βγαλμένο από παραμύθι!

Κυρία της τιμής η αδερφή της νύφης Κατερίνα Τασιώνα, η οποία έλαμψε στη διάρκεια του μυστηρίου. Η νύφη ήταν λαμπερή με ένα αριστοκρατικό νυφικό και μια τιάρα.


Κουμπάροι του ζευγαριού η Τσιουπλή Ελένη από την Λεπτοκαρυά,αξιωματικός υπολοχαγός νοσηλεύτρια στο στρατιωτικό νοσοκομείο Αττικής και κουμπάρος ο σύζυγός της Μπέλεσης Γιάννης, αξιωματικός ανθυποπλοίαρχος στο πολεμικό ναυτικο.

Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Δρούγκα. Το ζεύγος χόρεψε ένα καυτό αργεντίνικο τάνγκο, αφήνοντάς τους όλους άφωνους.Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η νύφη χόρεψε με όλους τους προσκεκλημένους και η βραδιά έκλεισε με τις ευχές όλων για υγεία και ευτυχία στο νέο ζευγάρι που αρχίζει τώρα τη ζωή του.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά