Στρατιωτικοί απο άλλες περιοχές ζητάνε τα ποτάμια στον Έβρο για να παίρνουν τα χρήματα

 





Στην έρευνα του τι συμβαίνει και οι στρατιωτικοί του Έβρου δεν παίρνουν τις αποζημιώσεις απο τις υπηρεσίες στα ποτάμια, αυτές που δόθηκαν και αυτές που έχει τάξει ο κ. Παναγιωτόπουλος ότι θα ξαναπάρουν, ανακαλύψαμε κάποια πράγματα που ήδη είναι γνωστά στους στρατιωτικούς που υπηρετούν απο Αλεξανδρούπολη και πάνω.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στρατιωτικοί απο άλλες περιοχές της Ελλάδας , κυρίως της Μακεδονίας ζητούν να πάνε Έβρο για να κάνουν τα περίπολα στο ποτάμι με σκοπό να παίρνουν ότι αποζημίωση βγαίνει και άλλα ευεργετικά μέτρα.

Κάτι το οποίο δεν δικαιούνται οι στρατιωτικοί που ήδη μένουν στον Έβρο και κάνουν υπηρεσίες στο ποτάμι.

Γιατί μην ξεχνάμε οτι όσοι έχουν κάτω απο 60 χλμ και κάνουν αυτές τις υπηρεσίες δεν παίρνουν ούτε ένα ευρώ απο τις αποζημιώσεις , παρόλο που ο στρατός που είναι στον Έβρο φτάνει αυτή τη στιγμή για τα ποτάμια και δεν χρειαζόταν ενίσχυση απο άλλες περιοχές της Μακεδονίας.

Ας το δει ο κ. Παναγιωτόπουλος και ας δώσει επιτέλους και τα χρήματα στους στρατιωτικούς του Έβρου!!

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά