Συνδικαλιστες αποφασίζουν για τις μεταθέσεις ακυρώνοντας μόρια και ΥΠΕΘΑ


Έκπληκτοι διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες σε πολλά  στρατιωτικά site ότι στρατιωτικοι ελέγχουν στρατιωτικούς στις μεταθέσεις και επεμβαίνουν  και δεν μιλάμε για αυτούς που είναι στα αντίστοιχα τμήματα μεταθέσεων συμβουλίων  του υπεθα.

Μέχρι τώρα ξέραμε για την προφορική διαταγή που υπάρχει και στέλνει στρατιωτικούς σε όλες τις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.


Πλέον διαβάζουμε και για μεταθέσεις οι οποίες γίνονται από στρατιωτικούς σε στρατιωτικούς που εμπλέκονται με συνδικαλισμό σε άγνοια πιθανόν του υπουργού γιατί μόνο αυτό μπορεί να ισχύει.

Πλέον όλη αυτή η διαδικασία ακυρώνει τα συμβούλια μεταθέσεων δείχνοντας οτι αυτοί που αποφασίζουν για το μέλλον μιας οικογένειας είναι οι πλέον αρμόδιοι και ο φόβος και ο τρόμος τον συναδέλφων τους

Αν δεν είσαι δικός τους τότε η μετάθεση είναι δυσμενής



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά