Έφυγε από τη ζωή 46χρονος υπολοχαγός της Αεροπορίας Στρατού

 

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς έφυγε από τη ζωή σήμερα ένας 46χρονος υπολοχαγός της Αεροπορίας Στρατού, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του και όσος τον γνώριζαν.

Ο άτυχος αξιωματικός του Στρατού αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθήνας.

Πρόκειται για τον Χρήστο Φωτάκη, υπολοχαγό και χειριστή ελικοπτέρων (UH-1H Huey), που υπηρετούσε στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο.
Ο άτυχος αξιωματικός του Στρατού κατέλιπε τη σύζυγό του Χρυσάνθη, δύο παιδιά τον Νικόλαο και την Κωνσταντίνα, γονείς και αδέλφια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων Βόλου σύμφωνα με τις υγειονομικές συνθήκες του Covid 19.

Πηγή: magnesianews.gr

Έφυγε από τη ζωή 46χρονος υπολοχαγός της Αεροπορίας Στρατού - larissanet.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά