Πρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ προς Προέδρους Ενώσεων ΠΟΕΣ : Αναλαμβάνω πρωτοβουλία

 

Αγαπητοί πρόεδροι των Ενώσεων που δεν έχετε ενταχθεί μέχρι σήμερα στην οικογένεια της ΠΟΜΕΝΣ.

Η φωνή των χιλιάδων συναδέλφων μας, απαιτεί από όλους μας να υπάρχει μια ενιαία εκπροσώπηση για τα δεκάδες προβλήματα που μας απασχολούν.

Περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική η ανάγκη να μιλήσουμε. Έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες και ο χρόνος που περνάει είναι ασυγχώρητη πολυτέλεια.

Για όλους εμάς που δεν αξίζουμε διγλωσσία, λαϊκισμό, κομματικές εξαρτήσεις και εγωπάθειες.

Με την επιστολή μου αυτή, σας ενημερώνω ότι από αυτή τη στιγμή αναλαμβάνω πρωτοβουλία να επικοινωνήσω με τον κάθε ένα σας ξεχωριστά.

Λάθη του παρελθόντος - συνδικαλιστικές παρεξηγήσεις και διαφωνίες, αυτές τις κρίσιμες στιγμές που τα προβλήματα των συναδέλφων μας είναι πολλά και ζητούν άμεση λύση, πρέπει να διορθωθούν.

Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία να μην επικοινωνούμε.

Συναδελφικά - Συνδικαλιστικά - Φιλικά

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 
  

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά