Φρεγάτες: Δίνουμε δύο παλιές Type 23 για ενδιάμεση λύση λένε οι Βρετανοί

 

Φρεγάτες: Δίνουμε δύο παλιές Type 23 για ενδιάμεση λύση λένε οι Βρετανοί




Δύο παλιές φρεγάτες type 23 ως ενδιάμεση λύση ετοιμάζεται να παραχωρήσει η Βρετανία στην Ελλάδα σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Φρεγάτες: Μετά την βρετανική τρελή πρόταση για αγορά τεσσάρων φρεγατών Type 31 με κόστος 2 δισ. ευρώ οι Βρετανοί προσφέρουν ως πλοία ενδιάμεσης λύσης δύο Type 23, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας

Είναι κατανοητό ότι η Βρετανία θα ρίξει τα HMS Monmouth και HMS Montrose, δύο πλοία 30 ετών, τύπου 23, σε μια προτεινόμενη συμφωνία για τον εξοπλισμό των ελληνικών ναυτικών δυνάμεων με τη νεότερη κατηγορία φρεγάτας του Βασιλικού Ναυτικού, τον Τύπο 31. της αντιληπτής τουρκικής επιθετικότητας όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα Βρετανικά ΜΜΕ.

H βασική προϋπόθεση για το Π.Ν. για να επιλέξει τις Type 31 είναι να απελευθερωθούν οι πύραυλοι SM 2, αφού οι Βρετανοί έχουν να ανταγωνιστούν την γαλλική πρόταση με τους Scalp NAVAL.

Ο SM2 έχει εμβέλεια 90 ναυτικά μίλια.

To μεγάλο ατού των Βρετανών είναι πως έχουν τον δεύτερο μεγαλύτερο πολεμικό στόλο στον κόσμο μετά τους Αμερικανούς, άρα έχει την δυνατότητα να δώσει πλοία ενδιάμεσης λύσης στην Ελλάδα.

sportime

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά