Κηδεύεται ο εθελοντής πυροσβέστης Βασίλης Φιλώρας παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

 

Η κηδεία γίνεται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια 

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κηδεύεται αυτή την ώρα Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια ο 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης Βασίλης Φιλώρας που έχασε την ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία κατά την διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών που ξέσπασαν στην Αττική. Η κατάρρευση της καλωδίωσης της κολόνας του ηλεκτρικού ρεύματος στέρησε τη ζωή στον 38χρονο πατέρα δύο παιδιών.


IMG_7979


Πριν από λίγη ώρα η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφτασε στον Ιερό Ναό όπου τελείται αυτή την ώρα η εξόδιος ακολουθία  κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο.


IMG_7977
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

kideia-pyrosvesti__1_
Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου

Στο Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης μετέβη και η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Νωρίτερα σήμερα οι υπουργοί Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, αποφάσισαν να τελεστεί δημόσια δαπάνη η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη.


kideia-pyrosvesti__3_


Όπως επισημαίνεται σε Δελτίο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί «ελάχιστο φόρο τιμής της αναγνώρισης της αυταπάρνησης και της αυτοθυσίας που επέδειξε ο Βασίλης Φιλώρας όταν, στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας, συνέτρεξε ανιδιοτελώς να βοηθήσει τους συμπολίτες του, επιτελώντας στο ύψιστο το καθήκον του».

Την ίδια ώρα σε κλίμα βαθιάς οδύνης φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον 38χρονο που αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά.
protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά