Στην τελική ευθεία οι πληρωμές υπηρεσιών αργιων 2020

 


Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Στάικος της ΕΣΠΕΕΘ:

Διατέθηκε σε μορφή Τακτικού Χρηματικού Εντάλματος (ΤΧΕ) το υπόψη κονδύλι για την πληρωμή των υπηρεσιών αργιών (8,80€) για το έτος 2020.
Η πληρωμή θα γίνει τις επόμενες ημέρες αφού οι σχηματισμοί συγκεντρώσουν και αποστείλουν στα ΚΤΣ τα φύλλα πορείας που θα φτιάξουν οι Μονάδες για τις εκτελεσθέντες αργίες.
Να σημειώσουμε ότι η ημερομηνία πληρωμής θα διαφέρει ανά Κεντρικό Ταμείο στο οποίο υπάγονται Μονάδες, καθότι κάθε Ταμείο εξυπηρετεί διαφορετικό αριθμό Μονάδων και σε συνδυασμό με τη καθυστέρηση για τη συγκέντρωση των ΦΠ, ο χρόνος αυτός μεταβάλλεται.
Τέλος να σημειώσουμε ότι έχουν πληρωθεί με παρόμοια μορφή οι αργίες του 2019με ιδιαιτερότητες βεβαίως βεβαίως, ενώ εκκρεμούν αυτές του 2018 και του τρέχοντος έτους.
Υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή αφορά τις υπηρεσίες σε ημέρες αργίας (8,80€) και όχι γενικά τα νυχτερινά του Ειδικού Μισθολογίου (2,77€), και επιπλέον αφορά μόνο του προσωπικό του ΓΕΣ καθότι ΓΕΕΘΑ Αεροπορία και Ναυτικό τα πληρώνονται!



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά