ΤO ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ

 Την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού, στην Αθήνα.

Εκτός από τον Γενικό Δντη του ΜΤΣ Σχη (Ο) Αντώνογλου Δημήτριο, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. Χριστακόπουλος Ευάγγελος και Αναγνώστου Γρηγόριος. Το ΜΤΣ και η Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. με βαθιά ενσυναίσθηση και αποδεικνύοντας εμπράκτως τη στήριξή τους στις πρωτοβουλίες της Ιεράς Μητροπόλεως Ίμβρου και Τενέδου για την παροχή βοήθειας στα Ελληνικά σχολεία, σαν ελάχιστη συνεισφορά στο θεάρεστο έργο της για την στήριξη του κοινωνικού συνόλου και δη του Ελληνισμού, συνέδραμαν προσφέροντας οικονομική ενίσχυση (από χορηγίες τραπεζών) προς τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων (7 Ελληνικά σχολεία στην Ίμβρο και 1 στην Τένεδο) των νησιών. Η δωρεά αυτή, εξαιτίας μάλιστα και της υγειονομικής κρίσης, κρίνεται ουσιαστική, καθώς δείχνει εμπράκτως την αγάπη και τη συμπαράσταση του ΜΤΣ και της ΠΟ.Α.Α.Σ.Α προς το θεάρεστο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στον Μητροπολίτη κ. Κύριλλο επιδόθηκε και τιμητική πλακέτα.

  

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά