Φυσικό αέριο θα αποκτήσει το Στρατοπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ»

 



Εγκαινιάσαμε σήμερα το έργο της κατασκευής δικτύου αγωγών φυσικού αερίου στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ».
Ένα έργο πολύ σημαντικό, αφού η χρήση του φυσικού αερίου εξασφαλίζει αυξημένη ενεργειακή απόδοση με αισθητά μειωμένο κόστος λειτουργίας και συντήρησης σε σχέση με τις άλλες μορφές ενέργειας.
Ταυτόχρονα, είναι ένα έργο φιλικό προς το περιβάλλον που συντελεί βεβαίως στην προστασία του, δεδομένου ότι ελαχιστοποιεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Στρατοπέδου.
Το Στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ εκσυγχρονίζεται και ταυτόχρονα ανταποκρίνεται πλήρως στις επιταγές της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφόρου ανάπτυξης, ένα από τα σημαντικότερα όπλα που έχουμε έναντι της απειλής της κλιματικής αλλαγής, προσφέροντας παράλληλα και όλα τα πλεονεκτήματα για την επίτευξη οικονομιών κλίμακος.
Το έργο εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλουμε για την ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των υποδομών των Μονάδων και Υπηρεσιών και των τριών Κλάδων.
Ως Ένοπλες Δυνάμεις, πέραν της εκτέλεσης της κύριας αποστολής μας, που είναι η υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας, ενδιαφερόμαστε άμεσα και για τον αντίκτυπο που έχουν οι δραστηριότητές μας στο περιβάλλον, στην οικονομία και στην κοινωνία.
Γι’ αυτό και εφαρμόζουμε στις υποδομές μας τις προβλέψεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, προκειμένου να μειώσουμε το βλαβερό ανθρακικό αποτύπωμα και ταυτόχρονα να επιτύχουμε μείωση του λειτουργικού κόστους και εξοικονόμηση ενέργειας.
Η προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση είναι συνεχής και είμαι βέβαιος ότι θα αποφέρει απτά αποτελέσματα, όμοια με το έργο αυτό, και μάλιστα στο άμεσο μέλλον.
Έπεται συνέχεια!!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά