Τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στον Δήμαρχο Τρίπολης για τους δημότες

 

Επιστολή Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή στον Κώστα Τζιούμη: «Η εικόνα της Τρίπολης μάς γεμίζει υπερηφάνεια και συγκίνηση»

Με αφορμή μία φωτογραφία η οποία απεικονίζει πολίτες της Τρίπολης να στέκονται σε στάση προσοχής, κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου, στην πλατεία Άρεως, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής απέστειλε επιστολή προς τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, συγχαίροντας τον για το παράδειγμα και το υψηλό φρόνημα των κατοίκων της πόλης.

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Κύριο Κωνσταντίνο Τζιούμη

Δήμαρχο Τρίπολης

Αθήνα, 27 Ιουλίου 2021

 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Κατόπιν ηλεκτρονικού μηνύματος που μου κοινοποιήθηκε από πολίτη, ευρισκόμενο τυχαία στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, έγινα κοινωνός της αυθόρμητης και υποδειγματικής ανταπόκρισης των συμπολιτών σας κατά την υποστολή της Σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Η εξαιρετική τους εικόνα, σε στάση προσοχής, με γέμισε υπερηφάνεια και συγκίνηση και θα ήθελα να συγχαρώ, στο πρόσωπό σας, όλους τους κατοίκους της Τρίπολης, για το παράδειγμα και το υψηλό φρόνημά τους.

Εύχομαι σε εσάς προσωπικά αλλά και σε όλους τους συμπολίτες σας υγεία, πρόοδο και ευημερία.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Αλκιβιάδης Στεφανής

Υφυπουργός Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά