Παράδοση πλυντηρίου για το προσωπικό στο Καστελλόριζο

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  ΔΩΡΕΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

Αγαπητά Μέλη, Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021πραγματοποιήθηκε η παράδοση του πλυντηρίου από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. στον Συνταγματάρχη (ΠΖ),Βοηθό Επιτελάρχη κ. Φαρμάκη Ιωάννη εκπρόσωπο της 95 ΑΔΤΕ για τις ανάγκες του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στο Καστελλόριζο.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή η κίνηση υλοποιήθηκε, κατόπιν της δωρεάς του Προέδρου των AHEPA Ψυχικού κ. Παναγιώτη Ριζόπουλο προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.», της απόφασης του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.», όπως και των ενεργειών για την αγορά και αποστολή του από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου  «Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ».

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο των AHEPA Ψυχικού κ. Παναγιώτη Ριζόπουλο για την προσφορά και στήριξη του προς την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ και την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., αλλά και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. για την πρωτοβουλία που πήρε, προτείνοντας στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας να υλοποιηθεί η δωρεά αυτή για τις ανάγκες του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στο Καστελλόριζο, με απόφαση που ελήφθη ομόφωνα και παμψηφεί.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΟΟ
 ΠρόεδροςΓεν. Γραμματέας
  
Νικόλαος ΑντωνόπουλοςΚεφαλάς Ανέστης
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά