Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για το υγειονομικό προσωπικό των ΕΔ




Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε λόγο για υποχρεωτικό εμβολιασμό στις μονάδες υγείας και στο νοσηλευτικό προσωπικό: «Σε λίγο την πειθώ που έχει δείξει η κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς θα την διαδεχθεί η απόφαση για υποχρεωτικός εμβολιασμός για νοσηλευτικό προσωπικό και προσωπικό για φροντίδες υγείας. Πολύ σύντομα θα γνωμοδοτήσει η επιτροπή Ηθικής. Και η κυβέρνηση θα αποφασίσει με προσοχή».
Συνεπώς και ο εμβολιασμός των Υγειονομικών των ΕΔ

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην πορεία του εμβολιασμού λέγοντας πως σύμφωνα με τα στοιχεία μόλις πέντε από τους 392 διασωληνωμένους είχαν εμβολιαστεί μιας και οι υπόλοιποι ήταν άτομα σε ηλικία που είχαν πρόσβαση στον εμβολιασμό αλλά επέλεξαν να μην εμβολιαστούν.



Ο πρωθυπουργός τόνισε πως το ψηφιακό πιστοποιητικό θα συμβάλει σε ένα πιο ασφαλές καλοκαίρι ώστε ο τουρισμός να ανοίξει και να θέσει προοπτικές πιο ισχυρής οικονομίας. «Είμαι εδώ και για έναν απολογισμό της μάχης για την πανδημία που τώρα γίνεται σχεδιασμός για την μάχη προς την ευημερία», είπε.

Φαίνεται η δυνατότητά μας να μετατρέπουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες. Το είδαμε με την ψηφιοποίηση υπηρεσιών, είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας πως σήμερα με το πιστοποιητικό δηλώνουμε την ετοιμότητα της χώρας για την επόμενη ημέρα.

Όπως είπε δε χαρακτηριστικά, το έχουν αξιοποιήσει πάνω από 230.000 συμπολίτες και η διαδικασία έκδοσης είναι αρκετά απλή. Δεν μιλάμε επομένως για όσους έχουν ανησυχίες προσωπικών δεδομένων για ένα ταξιδιωτικό έγγραφο, σημείωσε, αλλά, είπε, για μια απάντηση μπροστά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε για την επανεκκίνηση της οικονομίας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά