Πέταξε πάνω απο τον Άγιο Ευστράτιο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

 

Όπως αναφερει :

Επισκέφτηκα την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, ενημερώθηκα για την επιχειρησιακή δραστηριότητα της ημέρας και είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος σε προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση της 337 Μοίρας, μαζί με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά πετώντας με ζεύγος διθέσιων Αεροσκαφών #F16, στο Βόρειο, Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο.
Κυβερνήτες των δύο Α/Φ, τους οποίους ευχαριστώ για τη μοναδική εμπειρία, ήταν ο Διοικητής της 337 Μοίρας Αντισμήναρχος (Ι) Ιωάννης Κρίκης και ο Επισμηναγός (Ι) Ιωάννης Τζικόπουλος.
Πετώντας πάνω από τον Άγιο Ευστράτιο και συγκεκριμένα κατά τη διέλευση άνωθεν του ακρωτηρίου ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΑΛΜΑΣ #Σιαλμας όπου βρίσκεται και το ομώνυμο Μνημείο, αποτίσαμε φόρο τιμής στη σημερινή ημέρα μνήμης της απώλειας του Υποσμηναγού (Ι) Νικόλαου Σιαλμά στις 18 Ιουνίου 1992, κατά τη διάρκεια αποστολής αναχαίτισης.
Ολοκληρώνοντας την πτήση και μετά την προσγείωση στην 135 Σμηναρχία Μάχης στην Σκύρο και απευθυνόμενος στα στελέχη της Μονάδας, έδωσα συγχαρητήρια στο σύνολο του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας #ΠΑ για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλει σε καθημερινή βάση εκπληρώνοντας στο ακέραιο την αποστολή που του έχει ανατεθεί, καθώς και για την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση και ικανότητά του που κατατάσσει την Πολεμική μας Αεροπορία μεταξύ των κορυφαίων αεροποριών στον κόσμο. #ΗΑF













Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά