Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή σε Κω & Φαρμακονήσι

 



Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σήμερα, Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, επισκέφθηκε την Κω και το Φαρμακονήσι.

Παρέστη στη τελετή εορτασμού των 100 ετών από την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου στο Φαρμακονήσι, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια. Στη συνέχεια, μετέβη στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) Φαρμακονησίου, όπου αντάλλαξε ευχές με το εν υπηρεσία προσωπικό.

Επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 80ής Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στην Κω και ενημερώθηκε από τον Διοικητή Ταξίαρχο Τριαντάφυλλο Θεοδόσιο για τις τρέχουσες δράσεις που εξελίσσονται στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού. Συνεχάρη το προσωπικό για το υψηλό ηθικό και τη διαρκή του ετοιμότητα.

Κατά την παραμονή του στην Κω, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και τον Δήμαρχο του νησιού κ. Θεοδόση Νικηταρά.







Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά