Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας του ΥΠΕΘΑ με χρηματικά έπαθλα- Μπορούν να πάρουν μερος και εε στρατιωτικοί






Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας διοργανώνει τον 1ο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας στον τομέα της Άμυνας “Defence Innovation Challenge”, με θέμα: «Καινοτομώντας στην Επίγνωση της Επιχειρησιακής Κατάστασης» (Situational Awareness Innovation).



Ο Διαγωνισμός αποσκοπεί στην ανάδειξη, προβολή και επιβράβευση καινοτόμων ιδεών που θα προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τομέα της Άμυνας, στηρίζοντας παράλληλα τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετέχει:

α. Κάθε φυσικό πρόσωπο Ελληνικής Υπηκοότητας, άνω των 18 ετών κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων, που είναι νόμιμος και μόνιμος κάτοικος Ελλάδας και αποτελεί:

(1) Εν ενεργεία μόνιμο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

(2) Επιστημονικό προσωπικό/φοιτητές των ανωτάτων ακαδημαϊκών (ΑΕΙ, ΑΣΕΙ, ΑΣΣΥ) ιδρυμάτων και ερευνητικών ιδρυμάτων της χώρας.

(3) Προσωπικό μικρών, μεσαίων και νεοφυών (start–up) επιχειρήσεων που έχουν έδρα στην Ελλάδα και δραστηριότητα στο χώρο της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

β. Τα ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας.

γ. Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της χώρας με δραστηριότητα στην τεχνολογία και την καινοτομία.

Για τους διακριθέντες προβλέπονται χρηματικά βραβεία, τα οποία θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν ευκαιρίες διάδρασης, εύρεσης κοινών σημείων ενδιαφέροντος και ανταλλαγής ιδεών, τόσο με στελέχη της Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας, όσο και με εκπροσώπους ερευνητικών κέντρων και ανεξάρτητους ερευνητές.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δυνατή είτε με την υποβολή πρότασης στη διαγωνιστική διαδικασία, είτε με την υποστήριξη της δράσης (συμμετοχή ως εμπειρογνώμονας, υποστηρίζοντας την επιτροπή αξιολόγησης των προτάσεων, μέντορας ομάδων, χορηγός επικοινωνίας, χορηγός, πάροχος δεδομένων και τεχνολογιών, κ.λπ.) στο σύνδεσμο "https://defenceinnovation.gr" .

Η δράση αυτή διεξάγεται με την υποστήριξη της ελληνικής εταιρείας καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά