Οικίσκο σε σεισμόπληκτη οικογένεια δώρισαν οι εργαζόμενοι στο ΑΤΑ








Ένα πλήρως εξοπλισμένο οικίσκο για τις ανάγκες προσωρινής στέγασης σεισμοπλήκτων παρέδωσε σε 7μελή οικογένεια του Πραιτωρίου ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Θεμ. Μπουρολιάς, ως δωρεά των εργαζομένων του ΑΤΑ στους πληγέντες του Δήμου Ελασσόνας από το σεισμό της 3ης Μαρτίου.

Στον οικίσκο εγκαταστάθηκε 7μελής οικογένεια κτηνοτρόφου με ανήλικα τέκνα, οι οποίοι φιλοξενούνταν προσωρινά σε συγγενικό σπίτι.






Ο κ. Μπουρολιάς δήλωσε ότι το Αρχηγείο και οι εργαζόμενοί του στηρίζουν τις οικογένειες των πληγέντων και μετέφερε τις ευχές όλου του προσωπικού να ξεπεράσουν σύντομα οι πληγέντες αυτή την περιπέτεια. Επίσης συνομίλησε με τη σεισμόπληκτη οικογένεια που εγκαταστάθηκε στον οικίσκο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι μία πολυμελής οικογένεια θα βρει προσωρινή στέγη χάρη στην ευαισθησία του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γάτσας ευχαρίστησε εκ μέρους των πληγέντων κατοίκων και του Δήμου Ελασσόνας τον Αρχηγό και τους εργαζόμενους του ΑΤΑ στη Λάρισα και δήλωσε ότι είναι συγκινητική η συνεισφορά των εργαζομένων στην Πολεμική Αεροπορία και προσωπικά του Αρχηγού Τ.Α., οι οποίοι εξεδήλωσαν από τις πρώτες εβδομάδες μετά την καταστροφή τη διάθεσή τους να συνδράμουν στο έργο του Δήμου Ελασσόνας. «Η ευτυχής συγκυρία της εγκατάστασης μιας πολυμελούς οικογένειας στον πλήρως εξοπλισμένο οικίσκο προκαλεί και σε μας αισθήματα ανακούφισης για το διάστημα που θα χρειαστεί να διαμείνουν στον προσωρινό οικισμό, μέχρι να επιστρέψουν στο νέο τους σπίτι», είπε κλείνοντας ο κ. Γάτσας.




Στην παράδοση του οικίσκου παρευρέθησαν επίσης ο Διευθυντής ΔΟΥ Α/Β Λάρισας Αντισμήναρχος κ. Ν. Δριστέλλας, η αντιδήμαρχος κοινωνικής πρόνοιας Ελασσόνας κ. Φρ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα και ο πρόεδρος της κοινότητας Πραιτωρίου κ. Κ. Παπακωνσταντίνου.

https://www.larissanet.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά