Διάθεση εγκαταστάσεων ΕΔ σε δημοτικό σχολείο

 



Το ΓΕΕΘΑ στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και της αγαστής συνεργασίας με την πολιτεία, παραχωρεί Κτιριακό Συγκρότημα στο Στρατόπεδο «ΣΧΟΙΝΑ» στον Τύρναβο, προκειμένου να καλυφθεί άμεσα η ανάγκη στέγασης του 6θέσιου Δημοτικού σχολείου ΔΑΜΑΣΙΟΥ.

Το Δημοτικό από το 1938 έως τώρα στεγαζόταν σε κτίριο, το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές από τον χθεσινό σεισμό στη περιοχή της Ελασσόνας.

Το σχολείο (ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ) παραχωρείται σε εκτέλεση οδηγίας του κ. Πρωθυπουργού για άμεση επίλυση του ζητήματος και μέχρι την κατασκευή του νέου σχολικού κτιρίου στο χωριό ΔΑΜΑΣΙ, που έχει ήδη προγραμματισθεί.

Το σχολικό κτίριο κάλυπτε ανάγκες αρχικά του Διακλαδικού Συμμαχικού Στρατηγείου Νοτιοανατολικής Ευρώπης του ΝΑΤΟ και εν συνεχεία της Διοίκησης της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG), η οποία τον Αύγουστο του 2020 μεταστάθμευσε στο Κουμάνοβο της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

   


πηγη onalert

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά