ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ Η ΣΣΑΣ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

 

Ανάρτηση ΕΕΥΕΔ


Το ΔΣ της ΕΕΥΕΔ ευθύς ως πληροφορήθηκε την μή συμμετοχή της ΣΣΑΣ στην παρέλαση για τα 200 χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας  καθώς και την απογοήτευση των Μαθητών της Σχολής, προέβη αθορύβως στις παρακάτω ενέργειες:

Επικοινώνησαμε με την Στρατιωτική και Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας, όπου εκθέσαμε το θέμα και βρήκαμε θετική ανταπόκριση. Την επόμενη ημέρα δεχθήκαμε ενημέρωση από το ΥΠΕΘΑ όπου μας εξήγησαν διεξοδικά τις τεχνικές δυσκολίες στην ικανοποίηση του αιτήματος, τις οποίες κατανοήσαμε πλήρως. Δεχθήκαμε την διαβεβαίωση για τις περαιτέρω προσπάθειες ικανοποίησης του αιτήματος  της Σχολής.  Το θέμα θεωρείται  λήξαν .

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά