Βοήθεια απο ΜΟΜΚΑ στην Δ.Ε. Τραϊανούπολης Αλεξανδρούπολης








Ένα από τα κύρια αιτήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, κατά την προχθεσινή παρουσία


του στην Αλεξανδρούπολη, ήταν η άμεση αποκατάσταση των καταστροφών που υπέστησαν το οδικό και αγροτικό δίκτυο αλλά και οι γέφυρες της Δ.Ε. Τραϊανούπολης.



Μάλιστα ο Υπουργός βρέθηκε στα Λουτρά όπου διαπίστωσε ιδίοις όμμασι το μέγεθος της καταστροφής και την άμεση ανάγκη για αποκατάσταση τουλάχιστον της μίας γέφυρας, ούτως ώστε να πάψει το χωριό να είναι κομμένο στα δύο.

Η κινητοποίηση υπήρξε άμεση και μάλιστα για το έργο αυτό κινητοποιήθηκε και ο στρατός και συγκεκριμένα η Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ).

Ήδη χτες Τετάρτη 10/02 στα Λουτρά βρέθηκε εκ νέου ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης μαζί με τον Διοικητή Μηχανικού της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού Νικόλαο Σολωμό, ενώ σήμερα το σημείο θα επισκεφτεί ο Διοικητής των ΜΟΜΚΑ για καταγραφή και αποτίμηση της κατάστασης, ώστε να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά