Μετακίνηση απο νομό σε νομό- Άδειες Πάσχα

 




Παρά το αυστηρό lockdown και την απαγόρευση των μετακινήσεων προς το παρόν απο νομό σε νομό , όπως ανέφεραν μέλη της επιτροπής επιδημιολόγων που αποφασίζουν για τα μέτρα, ανέφεραν ότι το Πάσχα αυτό θα διαφέρει απο πέρυσι και συγκεκριμένα κατά μεγάλη πιθανότητα θα επιτραπεί η μετακίνηση απο νομό σε νομό ώστε όσοι θέλουν να κάνουν Πάσχα στα χωριά τους και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Τα Στρατιωτικά θέματα το είχαν γράψει αυτό πριν απο μέρες σαν πληροφορία για τους στρατιωτικούς ότι θα δοθούν κανονικά οι άδειες του Πάσχα και μάλιστα για να μπορέσουν να πάνε εκτός νομού απο αυτόν που υπηρετούν για να δουν τα δικά τους πρόσωπα. 

Αυτό όμως που ισχύει προς το παρόν είναι ότι όσοι παίρνουν τωρα άδεια θα μένουν στον τόπο κατοικίας .

Επίσης αυτό που και αυτή τη φορά θα ισχύει στις Άδειες Πάσχα θα είναι να γίνει κατα την επιστροφή test covid  παρόλο που μερικοί τα Χριστούγεννα δεν το τήρησαν και κρούσματα εμφανίστηκαν σε κάποιες μονάδες μετά την επιστροφή τους σε αυτές.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά