Επίσκεψη Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων στον Διοικητή της 1ης Στρατιάς

 



Επίσκεψη, όχι μόνο έθιμοτυπική αλλά και επιχειρησιακή, στον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Παπαδόπουλο Βασίλειο πραγματοποίησε χθες ο Συνταγματάρχης ε.α. Δημήτρης Γεωργάκης, Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας με την ιδιότητα του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) για θέματα συνεργασίας και δράσεων αλλά και προσφοράς της Ομοσπονδίας, επικουρικά στις ένοπλες δυνάμεις, και στην πατρίδα γενικότερα, καθότι η Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Σε φιλικό κλίμα με στρατιωτική δεοντολογία η συνάντηση, άλλωστε γνωστοί απο παλιά, ο Στρατάρχης αφού ενημερώθηκε διαβεβαίωσε τον κ. Γεωργάκη, ότι θα προωθήσει τα θέματα της Ομοσπονδίας ιεραρχικά κατά την προσεχή άφιξη του κ. Α. ΓΕΣ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά