Έφτασαν στη Μεσαρά συνοδευόμενοι από Αστυνομικούς οι σοροί της Ανθυπαστυνόμου Όλγας και της Στελλίτσας

 

Συνοδεία τιμητικής φρουράς από Αστυνομικούς με περιπολικά έφτασαν πριν λίγο στη Μεσαρά οι σοροί της Ανθυπαστυνόμου Όλγας Φραγκιαδάκη και της 3χρονης κόρης της Στελλίτσας, των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας στο χθεσινό φοβερό τροχαίο στο Γαλιανό δρόμο.

Η πομπή πέρασε από τον κεντρικό δρόμο των Μοιρών και κατευθύνεται προς το σπίτι τους, λίγα μέτρα από το σημείο που έγινε το ατύχημα.

Με έκδηλη την οδύνη και τη συγκίνηση στα πρόσωπά τους, οι Μεσαρίτες που συνάντησαν τη πομπή στάθηκαν και προσευχήθηκαν στη μνήμη τους.

Οι σοροί βρίσκονται σε δύο νεκροφόρες με κορδέλες με τα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας (της Όλγας) και λευκές κορδέλες (της Στελλίτσας)!

s

Σήμερα στις 4:30 το απόγευμα, κάτω από αυστηρά μέτρα, λόγω της πανδημίας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ Μοιρών, θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία μάνας και κόρης.

Το “e-mesara.gr” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά τους!

* Στο σύζυγο και πατέρα Στυλιανό Τζαγκαράκη

* Στο γιο και αδελφό Μιχαήλ

* Στους γονείς Κων/νο & Μαρία Φραγκιαδάκη και π. Μιχαήλ & Όλγα Τζαγκαράκη

* Στα αδέλφια Σοφία & Τίτο Ταβερναράκη και Χρυσάνθη & Γρηγόρη Αναγνωστάκη

Ας είναι η μνήμη τους αιωνία κοντά στο Θεό…

  


 Έφτασαν στη Μεσαρά συνοδευόμενοι από Αστυνομικούς οι σοροί της Όλγας και της Στελλίτσας | e-mesara (e-mesara.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά